LET OP: Tot aan de zomervakantie is onze ruimte helemaal volgeboekt en is verhuur niet meer mogelijk.
Wil je na de zomervakantie onze ruimte huren? Neem dan contact met ons op.

Wil je graag een gezellig feestje organiseren voor je kind of een kleine familiebijeenkomst met kinderen? Dan kun je onze grote zaal met keuken huren! De zaal biedt ruimte voor maximaal 50 personen.

De kosten voor de huur zijn €20 per uur, waarbij het voorbereiden, versieren, opruimen en schoonmaken tijdens de huurtijd plaatsvindt. Voor leden hanteren we reserveringskosten van €25, en voor niet-leden is dit €50. Vrijwilligers kunnen tegen een gereduceerd tarief huren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op via het onderstaande mailadres.

Naast huur en reserveringskosten vragen we een borg van €100. Als de zaal, keuken en toebehoren niet schoon en netjes worden achtergelaten, worden de schoonmaakkosten verrekend met de borg. Schoonmaakspullen zijn aanwezig. We hechten veel waarde aan onze zaal en verwachten dat onze huurders hier ook zorgvuldig mee omgaan.

De zaal kan gehuurd worden in de weekenden vanaf 12:00 uur. Uiterlijk om 20:00 uur moet alles schoon en netjes worden achtergelaten.
In januari is de speeltuin altijd gesloten wegens onderhoud en is huren niet mogelijk.

Hier zijn nog wat belangrijke punten om te weten wanneer je bij ons huurt:

  • Reserveringen en afspraken gaan uitsluitend via e-mail.
  • Je huurt de zaal en keuken, maar je deelt de toiletten, de veranda, het terras en speeltuin met de leden tijdens openingstijden.
  • Alcoholische dranken zijn tot 17:00 uur alleen toegestaan in de zaal en na 17.00 uur ook op de veranda en het terras.
  • Een foodtruck of BBQ is toegestaan na sluitingstijd, dus na 17.00 uur en altijd in overleg.
  • Auto's zijn niet toegestaan in de speeltuin; er is een transportkarretje beschikbaar.
  • Let op met parkeren, parkeren in de Pullstraat vereist een parkeervergunning.
  • Je kunt maximaal 3 vuilniszakken in onze container deponeren. Grote dozen graag klein maken.
  • Annuleren is mogelijk tot 3 weken voor de gereserveerde dag. Bij annulering na deze periode wordt er, als er geen nieuwe huurder wordt gevonden, €25 in rekening gebracht, .

Wil je meer informatie of reserveren? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..