Speeltuinvereniging Kruiskampkwartier | Pullstraat 3 | 3814 VA | Amersfoort | Telefoon: 033 4753720

zaterdag, 20 februari 2016 09:54

Kom schilderen!

Geschreven door
Altijd al een echt schilderij willen maken? Pak dan nu je kans! Dinsdag 23 februari om 14.00 gaan we in de speeltuin creatief aan de slag! De kunstwerken zijn om het gebouw op te vrolijken. Je mag je eigen fantasie op het doek gooien. Maar ook je eigen pop, voetbal, knuffel, komodovaraan of iets anders naschilderen mag! Om verzekerd te zijn van een plekje, geef je op bij Esmee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Maar langs komen op de dag zelf kan altijd! Het is gratis voor leden. Speeltuin Kruiskampkwartier - Pullstraat 3 - Amersfoort 
zondag, 06 december 2015 14:03

Bekijk de foto's van het Sinterklaasfeest!

Geschreven door
Knap rumoerig was het in de speeltuin, afgelopen woensdag. Wat wil je ook, Sinterklaas komt niet iedere dag langs! Spannend was het! Gelukkig was er eerst nog poppentheater van Tante Sjan, en kreeg iedereen lekkere limonade en snoep. En brachten de Sint en zijn twee Zwarte Pieten mooie kado's. Bekijk de foto's.
zondag, 25 oktober 2015 09:57

Herfstig eten in de moestuin, de foto's

Geschreven door
Woensdag 21 oktober konden de kinderen komen koken in de speeltuin. We hebben een mooie herfst-salade gemaakt, en smakelijke appelmoes! Natuurlijk zorgde Philip weer voor de muziek, en konden we nog even chillen bij het kampvuur. Bekijk de foto's. 
woensdag, 14 oktober 2015 09:30

Herfstkoken in de moestuin

Geschreven door
We gaan weer koken in de moestuin! Op woensdag 21 oktober, in de herfstvakantie, gaan we 's middags koken in de moestuin. We gaan een lekkere herfstsalade maken, en lekkere appelmoes koken! Doen? Je bent vanaf half twee welkom, aanmelden kan in de speeltuin.
maandag, 29 juni 2015 14:48

Zaterdag Zomerfeest!

Geschreven door
Zin in een feestje? Kom dan aanstaande zaterdag naar de speeltuin. Tussen 1 uur en 5 uur 's middags vieren we dat we 85 jaar jong zijn! En we doen dat met een springkussen, popcorn, poffetjes, henna en muziek van DJ Luka en De Notenkrakers. En mooi weer, natuurlijk. Kom dus ook, zaterdag vanaf 1 uur. Adres: Pullstraat 3, in De Kruiskamp.
maandag, 22 juni 2015 10:29

Zomerpicknick in de speeltuin

Geschreven door
Dat je in onze speeltuin heel goed een picknick kunt houden met heel veel kinderen (en hun ouders) bleek tijdens de alweer bijna traditionele Zomerpicknick van de Caeciliaschool. Het prachtige weer hielp natuurlijk mee, maar het was weer een superfeest, met een supersfeer! Bekijk hieronder de foto's van juf Roos.
woensdag, 10 juni 2015 07:49

Kom samen klussen in de speeltuin

Geschreven door
Het is alweer bijna tijd voor de volgende klusdag in onze mooie speeltuin. Zaterdag 20 juni is het zover! Van 9 uur tot 16.30 uur ben je van harte welkom. En zoals velen van jullie weten is er binnenkort groot feest in de speeltuin. Om er voor te zorgen dat de speeltuin er ook netjes uitziet tijdens het feest zou het heel fijn zijn als er veel vrijwilligers tijd weten vrij te maken om te komen helpen. Het belangrijkste dat er moet gebeuren is het snoeien van de beukenhaag rondom de speeltuin. Dat is een flinke klus, dus daar hebben…
dinsdag, 21 april 2015 10:49

Goedgekeurd door de Speeltuinbende!

Geschreven door
Afgelopen zaterdag hebben we gevierd dat onze speeltuin is goedgekeurd door de Speeltuinbende. Dat betekent dat de speeltuin officieel toegankelijk is voor kinderen met een handicap. Echt alle kinderen kunnen nu samen spelen! Met behulp van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind zijn er aanpassingen gedaan aan speeltoestellen en aan het gebouw, zodat bijvoorbeeld ook kinderen met een rolstoel bij ons goed terecht kunnen. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en dat hebben we gedaan met veel spelende kinderen, hun ouders, prachtig weer, poffertjes en muziek! Bekijk de foto's.
donderdag, 16 april 2015 22:14

Zaterdag 18 april - Feest!

Geschreven door
woensdag, 01 april 2015 11:14

Breng je moestuinplantjes naar de moestuin!

Geschreven door
Vraag jij je ook af wat je nu met je groeiende moestuinplantjes moet? Kom zaterdag 4 april tussen 14.00 en 16.00 naar Moestuin Kruiskamp en neem ze mee! We hebben minimoestuintjes gemaakt waarvan er één voor jou kan zijn! Er past heel goed een broccoli en een paar preitjes in of een kropsla en wat lenteuitjes! Worteltjes doen het ook altijd goed bij ons!
zaterdag, 28 maart 2015 20:31

Donderdag 2 april speeltuin dicht i.v.m. onderhoud

Geschreven door
Donderdag 2 april is de speeltuin dicht i.v.m. onderhoudswerkzaamheden in de speeltuin. Vrijdag 3 april is iedereen weer welkom!
dinsdag, 24 maart 2015 12:10

Speeltuin toegankelijk voor kinderen met handicap

Geschreven door
De speeltuin en de NSGK Speeltuinbende onthullen op zaterdag 18 april om 13.30 uur in speeltuin Kruiskampkwartier het bordje ‘Hier kunnen wij GOED samen spelen’. Het geeft aan dat in deze speeltuin kinderen met en zonder handicap optimaal samen kunnen spelen. Daarmee is Kruiskampkwartier de tweede speelplek in de provincie Utrecht waar het bordje van de NSGK Speeltuinbende staat. Speeltuin Kruiskampkwartier wil voor alle kinderen in Amersfoort toegankelijk zijn, ook voor kinderen met een beperking. Samen spelen is immers samen leven. Veel speelplekken in het land zijn niet toegankelijk voor kinderen met een handicap, bijvoorbeeld omdat de toestellen niet bereikbaar…
dinsdag, 24 maart 2015 11:14

Klussen in de speeltuin

Geschreven door
De eerste klusdag van dit jaar staat voor komende zaterdag 28 maart 2015 op de kalender. We hebben wat betreft onderhoud nog niet heel veel werk, maar we gaan het wilgenbos aanpakken en daar met beukenhaag een klein doolhofje maken. Hopelijk zijn er weer een aantal mensen die erg veel zin hebben om er weer wat moois van te maken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het snoeien van de wilgen, uitzetten van het doolhofje, gaten graven, het poten van de wilgen, gaten vullen met goede grond en natuurlijk water geven. Mogelijk zijn er nog een paar kleine andere klusjes te…
Vorige12345Volgende
Pagina 2 van 5