Speeltuinvereniging Kruiskampkwartier | Pullstraat 3 | 3814 VA | Amersfoort | Telefoon: 033 4753720

zondag, 25 mei 2014 11:58

Feest!

Geschreven door

Wat een feest was dat, afgelopen zaterdag de 24ste mei in de speeltuin? Dat was een topfeest, met heerlijk weer, muziek, lekker eten en drinken en vooral heel veel spelende kinderen en heel veel gezelligheid.

 

Aanleiding? De feestelijke opening van het nieuwe clubhuis. En wat een prachtig gebouw is het geworden! Het oude onderkomen was hoog nodig aan vervanging toe, en dat is gelukt. Het nieuwe gebouw voldoet geheel aan de eisen van deze tijd, en we hopen dan ook dat er veel mensen gebruik van komen maken!

 

Bekijk hieronder de foto’s.

maandag, 22 juli 2013 16:49

Koken voor de buurt

Geschreven door

Artikel in het AD / ACUit het AD / AC van 4 juli:

Meiden maken buffet van groenten uit eigen tuin

"Wat is er leuker dan koken met groenten die je in je eigen tuintje hebt verbouwd. Meiden met verschillende culturele achtergronden uit de wijk Kruiskamp gingen daar gisteren mee aan de slag. Als het aan de deelnemers ligt, was dit beslist niet de laatste keer."

donderdag, 25 april 2013 13:33

Pasen in de speeltuin

Geschreven door

Natuurlijk is ook Pasen gevierd in de speeltuin. Eerst was er een drukbezochte bingo, waarmee mooie, en vooral lekkere prijzen te winnen waren. En daarna mochten alle kinderen de paaseieren zoeken, die door de Paashaas listig verstopt waren.

Bekijk de foto’s!

donderdag, 21 maart 2013 13:44

De moestuin is weer open!

Geschreven door

Wat duurde die winter lang! Maar nu is het lente, en dus is de moestuin weer open! Kom je ook helpen? Er is genoeg te doen. Er moet aarde en mest gekruid worden, grond omgespit, onkruid gewied en bladeren geharkt. Er zijn al perspotjes gemaakt, en zaadjes gezaaid, bijvoorbeeld van sla , en die moet binnenkort uitgeplant worden. Over een paar weken kunnen we dan hopelijk genieten  van de eerste sla, radijsjes en andere lekkere (en gezonde!) dingen uit de moestuin. Als de zon schijnt groeit alles hard! Kom je gezellig helpen? Gewoon kijken mag ook, hoor!

Het bestuur van speeltuinvereniging Kruiskampkwartier kan voorbereidingen treffen voor vervangende nieuwbouw van het huidige gebouw bij de speeltuin aan de Pullstraat 3. Het college van burgemeester en wethouders heeft een eenmalige subsidie van €115.000,- toegezegd, mits de speeltuinvereniging de overige financiering van €160.000,- zelf regelt.

woensdag, 28 november 2012 21:32

In de pers

Geschreven door

"Er valt zelfs te verdienen aan nieuw clubhuis Kruiskamp".

woensdag, 28 november 2012 20:47

Sinterklaas in de speeltuin!

Geschreven door

Ook dit jaar kwam Sinterklaas de kinderen in Speeltuin Kruiskamp opzoeken! En wel op een heel bijzondere manier, want hij werd door tuinman Jeroen gebracht op een heuse Harley Davidson-motor met zijspan.

Vorige12Volgende
Pagina 1 van 2