Speeltuinvereniging Kruiskampkwartier | Pullstraat 3 | 3814 VA | Amersfoort | Telefoon: 033 4753720

Dietmar

Dietmar

maandag, 20 oktober 2014 13:13

Koken in de moestuin!

We gaan weer koken in de moestuin, en wel op komende woensdag 22 oktober, tussen 12.30 en 16 uur.

Wat gaan we doen?: Broodjes roosteren op het kampvuur, maïskolf knagen, een bijzondere ruikroute door de moestuin, en appelmoes  maken. Neem dan ook een potje met een deksel mee.

 

Het gaat als volgt: je geeft je op in de speeltuin, voor de volgende tijden: ronde 1 van 12:30 tot 14:00 of ronde 2 van 14:30 tot 16:00. Dat kan in de speeltuin. Iedereen die tussen de 7 ende 14 jaar is, en lid van de Speeltuinvereniging, mag meedoen. En kom vooral op tijd!

zondag, 20 juli 2014 15:34

Gezocht: toezichthouders V/M

Het is volop zomer, en regelmatig een drukte van belang in onze mooie speeltuin. We hebben echter nog een probleempje: er zijn te weinig mensen die tijdens de openingsuren toezicht willen houden op de spelende kinderen

We zijn daarom op zoek naar gastvrije mensen die tijdens openingsuren (door de week van 13 tot 17 uur en in het weekeinde van 12 tot 17 uur) op één of meerdere dagen een oogje in het zeil kunnen houden.

Dat is belangrijk, maar ook heel erg leuk werk! 

Wie zijn wij:

Wij zijn Speeltuinvereniging Kruiskampkwartier, een vrijwilligersorganisatie die zorgt voor de mooiste speeltuin van Amersfoort en omstreken, met een speeltuin aan de Pullstraat 3 in de bruisende wijk Kruiskamp. Er zijn ruim 600(!) gezinnen lid van onze vereniging, en daar zijn er vast wel een paar bij die ons uit de brand kunnen helpen!

Wat je doet:

De speeltuin openen en  weer afsluiten

Koffie en thee en limonade klaarzetten 

De boel schoon en netjes houden

Zo af en toe een pleister plakken en een ruzietje sussen (dat komt niet veel voor)

Wat wij vragen:

Wij zijn op zoek naar open en vriendelijke mensen, die goed kunnen omgaan met onze doelgroep (kinderen tot 12 jaar). Op tijd komen en je houden aan afspraken vinden wij belangrijk. Daarnaaast vinden wij het fijn dat je zelf initiatief neemt. 

Wat wij bieden:

Een fijne, informele werksfeer binnen een grote groep bijzonder gemotiveerde vrijwilligers. Lekker bezig zijn in de open lucht. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid spreken voor zich, net zoals de eeuwige dankbaarheid van spelende kinderen. 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan snel contact op met Marian Ben Shalom - Van Nijkerk via 06 47 86 22 85 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard word je terdege ingewerkt.

NB. voor deze functie is een verklaring omtrent gedrag noodzakelijk.

 

dinsdag, 17 juni 2014 12:36

Kom klussen in de speeltuin!

Zoals jullie inmiddels wel weten hebben we sinds een paar weken de beschikking over een prachtig nieuw gebouw bij de speeltuin. En een jaar of zes geleden is de speeltuin zelf ook gerenoveerd, zodat we nu beschikken over een voorziening die gerust uniek mag worden genoemd, midden in de levendige Kruiskamp.

Maarrrrr......zo een mooie speeltuin vergt nogal wat onderhoud. Het gras moet worden gemaaid, de perkjes geschoffeld, de heg gesnoeid, en zo hier en daar liggen er ook nog wel wat tegels scheef, die opnieuw gelegd moeten worden.

En binnen, in ons nieuwe clubhuis, moet ook nog wel één en ander gebeuren. Er zijn door de kinderen prachtige schilderijen gemaakt, maar ze moeten nog wel worden opgehangen. De gordijnen zijn genaaid, maar ze hangen nog niet.

En zo zijn er vast nog wel wat klussen.

Je voelt het al aankomen: we doen een beroep op JOU! Het is in de speeltuin namelijk allemaal vrijwilligerswerk, maar we kunnen het niet ALLEEN!

Daarom willen we jullie, de leden van onze prachtige speeltuin, oproepen om te komen helpen op de eerstkomende klusdag, zaterdag 28 juni aanstaande. De klusdag begint om 9 uur 's ochtends, en duurt tot ongeveer 16.30 uur. 

Tussendoor zorgen wij voor een welvoorziene lunch, en voor de bikkels, die een groot deel van de dag komen meehelpen, is er 's avonds een borrel en een barbecue!

Dus: masseer je schoffelspieren en werk alvast aan je eetlust, en kom zaterdag de 28ste klussen! Geef je op bij Jeroen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wees zo goed even aan te geven hoe laat je ongeveer komt, welke klus je het liefst onderhanden wilt nemen, of je mee komt lunchen en of je ook komt borrelen en barbecuen. Kom op tijd, de koffie staat klaar!

woensdag, 11 juni 2014 08:56

Struinen in de Tuinen

Ook dit jaar doet Speeltuin Kruiskamp mee aan Struinen in de Tuinen. Deze keer ontvangen wij Drunk Soda, een rockband uit Amersfoort. 

Drunk Soda is een nog jonge band, die pas eind vorig jaar is opgericht. Niettemin stond de  band al in de finale van de Grote Prijs van Leusden in De IJsbreker. Ook heeft Drunk Soda al een optreden achter de rug in Tivoli De Helling in Utrecht, één van de meest prestigieuze indie-podia van Nederland.

Drunk Soda speelt up beat indie rock, en heeft onder meer muziek van The White Stripes op het repertoire staan, naast natuurlijk eigen werk, dat volop in ontwikkeling is. Sterker nog, de eerste EP van de band is al opgenomen, en staat op het punt van uitkomen!

Drunk Soda treedt drie keer op op het podium van de speeltuin, te weten om 13.00, 14.00 en 15.30 uur.  Voor koffie, thee, limonade en lekkers wordt gezorgd!

Struinen in De Tuinen vindt plaats op zondag 22 juni. Speeltuin Kruiskamp is te vinden aan de Pullstraat 3 in de wijk Kruiskamp.

zondag, 25 mei 2014 11:58

Feest!

Wat een feest was dat, afgelopen zaterdag de 24ste mei in de speeltuin? Dat was een topfeest, met heerlijk weer, muziek, lekker eten en drinken en vooral heel veel spelende kinderen en heel veel gezelligheid.

 

Aanleiding? De feestelijke opening van het nieuwe clubhuis. En wat een prachtig gebouw is het geworden! Het oude onderkomen was hoog nodig aan vervanging toe, en dat is gelukt. Het nieuwe gebouw voldoet geheel aan de eisen van deze tijd, en we hopen dan ook dat er veel mensen gebruik van komen maken!

 

Bekijk hieronder de foto’s.

zondag, 25 mei 2014 11:58

Feest!

Wat een feest was dat, afgelopen zaterdag de 24ste mei in de speeltuin? Dat was een topfeest, met heerlijk weer, muziek, lekker eten en drinken en vooral heel veel spelende kinderen en heel veel gezelligheid.

 

Aanleiding? De feestelijke opening van het nieuwe clubhuis. En wat een prachtig gebouw is het geworden! Het oude onderkomen was hoog nodig aan vervanging toe, en dat is gelukt. Het nieuwe gebouw voldoet geheel aan de eisen van deze tijd, en we hopen dan ook dat er veel mensen gebruik van komen maken!

 

Bekijk hieronder de foto’s.

donderdag, 03 april 2014 09:11

Nog even.....

Nog even geduld, a.u.b.....Met het mooie weer van de laatste tijd wil iedereen graag naar de speeltuin. Helaas, we moeten nog even geduld hebben. We doen uiterste best om alles op tijd klaar te krijgen, maar het duurt allemaal wat langer dan verwacht. Daarom moeten we nog een paar weken wachten. Maar één ding weten we zeker: het wordt echt heel erg mooi!

zondag, 02 maart 2014 10:13

Het dak zit er op!

Het gaat nu snel: afgelopen week hebben de mannen van Timber Group het dak van het nieuwe speeltuingebouw geplaatst! Bekijk de foto's en oordeel zelf, het ziet er prachtig uit. Bovendien zijn we al begonnen met het organiseren van het openingsfeestje. Maar daarover later meer, we houden je op de hoogte!

dinsdag, 18 februari 2014 10:44

Het schiet al lekker op!

Geholpen door het zachte weer maken de mannen van Timber Group grote vorderingen met het bouwen van het nieuwe onderkomen voor de speeltuin. Zoals de zaken er nu voor staan wordt de streefdatum gehaald, en is de speeltuin begin april weer open. We  houden je op de hoogte, en zullen regelmatig nieuwe foto's plaatsen! 

vrijdag, 24 januari 2014 14:03

De betonnen vloer is gestort!

Het schiet al lekker op met het nieuwe clubhuis van de speeltuin! Afgelopen week is de betonnen vloer gestort. Het beton moet nu een weekje uitharden, waarna met de opbouw kan worden begonnen.

We liggen ongeveer op schema met de nieuwbouw, wat betekent dat de speeltuin rond 1 april weer toegankelijk zal zijn. Ook zijn we al begonnen met de plannen voor een knallend openingsfeest. Binnenkort meer op deze plaats!

 

 

 

Vorige12345Volgende
Pagina 5 van 5