Speeltuinvereniging Kruiskampkwartier | Pullstraat 3 | 3814 VA | Amersfoort | Telefoon: 033 4753720

Dietmar

Dietmar

Kom je in de herfstvakantie je eigen appelmoes maken in de speeltuin? En jam? En dan na afloop lekker smikkelen!

Wanneer?  Woensdagmiddag 24 oktober  (in de herfstvakantie) van 14.00 tot 16.00.

Wat?  Appelmoes en jam maken

Voor wie? Kinderen van 6 tot 14 jaar. Broertjes/zusjes jonger dan 6 jaar, alleen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Inschrijven kan in de speeltuin.

zondag, 24 juni 2018 08:42

Meld je aan voor de zomeractiviteiten!

Zin in de zomer? Kom dan naar de speeltuin. Vanaf 14 augustus kun je terecht voor de ABC Zomeractiviteiten. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. En met de Zomerpretpas krijg je ook nog korting! Kom snel!

zondag, 18 maart 2018 11:51

De moestuin is weer open. Kom je helpen?

Nu staat het ijs nog in de watertonnen, brrr, wat is het koud! Maar de lente komt er aan, ook in de moestuin! We hebben al zaaigoed gekocht, van tomaten, bieten, sla en nog veel meer! Kom je zaterdag helpen? We gaan perspotjes maken voor de zaadjes, zodat we over een paar maanden allerlei lekkers kunnen oogsten. We zijn om twee uur open.

donderdag, 30 november 2017 08:08

Wat een geweldig Sinterklaasfeest!

Dat was weer een geweldig Sinterklaasfeest in de speeltuin! Samen met drie Pieten kwam de Sint woensdag naar de speeltuin, met lekkers en kadootjes. Bekijk de foto's.

zondag, 15 oktober 2017 10:02

Herfstbloemenpracht in de moestuin

Het is herfst, maar in de moestuin is nog van alles te beleven! Er bloeit nog van alles, maar kun jij de bloemen herkennen? Er is eentje bij, waarvan we zelf ook niet weten wat het is. Weet jij het? Kom langs, vertel ons, en win een pompoen!

woensdag, 06 september 2017 09:04

We gaan klussen!

Komende zaterdag 9 september gaan we weer klussen in de speeltuin. Er is van alles te doen. Snoeien, schoffelen en harken, en er is vast ook een hoop klein onderhoud. Ben je een beetje handig, en wil je gezellig samen aan de slag? Om 9 uur staat de koffie klaar! We stoppen weer rond een uur of 4 's middags, en tussendoor wordt er en lunch geregeld. Kom helpen, al is het maar een uurtje!

dinsdag, 04 juli 2017 09:22

Juffendag in de speeltuin

De juffen van groep 7 van de St. Jorisschool waren jarig, en dat hebben we gevierd in de speeltuin. 

Natuurlijk kregen de juffen heel veel kadootjes. Daarna hebben we eten gemaakt, met sla, kruiden en Reuzen Radijzen uit de moestuin. We hebben lekkere wraps gegeten.

Daarna hebben we nog een spel gedaan, dat juf Laura had bedacht. Het was heel ingewikkeld, maar ook leuk. Het was een mooi feest!

Bekijk de foto's.

 

Het slaproject is een samenwerking tussen onze moestuin en groep 5 van de Vlindervallei.
 
De kinderen zien hoe een zaadje van een slaplantje (dat is echt een heel klein zaadje) uitgroeit tot een slaplant zo groot als je eigen hoofd (ja, dat is echt waar!)
 
Afgelopen donderdag was het dan eindelijk tijd om te oogsten en te proeven. Bekijk de foto's.
zondag, 25 juni 2017 10:30

Struinen in de Speeltuin!

Ook de speeltuin doet mee aan Struinen in de Tuinen. Zondag 2 juli treden  bij ons de Brakwaterpiraten op.

De Brakwaterpiraten spelen oude en nieuwe kinderliedjes begeleid door gitaar, bas en wasbord. Niet zoet, niet zout, maar brak.

Kom kijken en luisteren op

Pullstraat 3 Amersfoort

14:30 / 16:00 / 17:30

Meer info vind je op struinenindetuinen.nl

 

zondag, 23 april 2017 10:20

Bekijk de foto's van het glijbaanfeest

Echt iedere gelegenheid grijpen we in de speeltuin aan om een feestje te bouwen. Nu vonden we de opening van de nieuwe glijbaan voldoende aanleiding voor een gezellige middag, met poffertjes, suikerspinnen, limonade en muziek. Bekijk de foto's!

Vorige123456Volgende
Pagina 1 van 6